Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Neveneffecten Algemene informatie:
Neveneffecten

Over:

Neveneffecten ontstond als duo, ergens aan het begin van dit millennium. De dubbele neven Lieven Scheire en Jonas Geirnaert sloegen de handen in elkaar, en vervolgens een teddybeer in de rubriek 'Zonder Handen' op Man Bijt Hond. Ze werden van het scherm gestemd met het hoogste aantal NEEN-stemmen ooit. Eén van de mensen die wél lachend uit z'n zetel rolde was Koen De Poorter, en nog geen week later was Neveneffecten met drie.
Omdat het telefoontje 'Hallo, willen jullie een TV-programma maken?' uitbleef, besloot Neveneffecten het over een andere boeg te gooien. Alle ideeën werden op een grote hoop gegooid, eens flink dooreen geschud, en tijdens de Genste Feesten 2002 stonden ze voor het eerst op een podium, met de verbluffende show "Rechtstreeks en Integraal". Een jaar en enkele tientallen optredens later hadden ze zowaar een volavondvoorstelling klaar, getiteld "Coherentie voor Beginners".

Neveneffecten houdt niet van cabaret, niet van gitaarspel, niet van hun jeugd en niet van een boodschap. Wel van ontploffingen, kabouters, onzin, en alles wat absurd is. Humor is de enige drijfveer.
Website: www.neveneffecten.be
Management: BiS Producties
Management: Impresariaat Ruhl
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
19-03-2009 Neveneffecten voeren actie tegen Gent
13-07-2004 Vrije televisie opdrachten voor neveneffecten
Theater geschiedenis:
2005 - 2006 Spelen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100